Pakej Lawatan 5 Hari di Bali

Ikuti perjalanan ke pelbagai tempat pelancongan di Bali dengan pakej pelancongan tanpa hotel, iaitu Pakej Pelancongan 5 Hari yang pasti memikat hati anda. Kami bersedia mengatur perkhidmatan lawatan anda.

Bagi anda yang mempunyai masa percutian yang panjang, anda tidak perlu keliru dengan tempat pelancongan yang ingin anda lawati di Bali, pakej pelancongan 5 hari tanpa hotel kerana anda telah menempah hotel sebelumnya dan hanya memesan produk yang telah kami sediakan, pakej percutian 5 hari di Bali adalah pakej lawatan 5 hari. hari yang tidak termasuk penginapan selama 4 malam, pakej termasuk pengambilan kereta dan lapangan terbang, 3 aktiviti pelancongan dan pelbagai perkhidmatan tambahan lain yang dapat anda lihat secara terperinci dalam perancangan lawatan di bawah:

Jadual lawatan untuk Pakej 5 Hari di Bali

Hari 1: Jemput di Airport dan pindahkan ke hotel.
Setibanya di Lapangan Terbang Antarabangsa Ngurah Rai Bali, peserta akan disambut oleh pemandu kami, check in ke hotel, dan bermalam di hotel.
TermasukKereta AC peribadi, Kereta bagasi untuk 20 orang dan perkhidmatan panduan profesional.

Hari 2: Lawatan penuh hari Kintamani dan Tarian Barong (L,D)
Selepas sarapan, saksikan persembahan tarian tradisional Bali Barong dan Kris, kemudian ke perkampungan Celuk yang amat terkenal dengan seni ukiran emas dan perak. Melihat hasil lukisan di perkampungan Batuan, kemudian melawat ke perkampungan Mas yang menjadi pusat ukiran kayu. Melawat ke kawasan kuil Goa Gajah, kuil lama abad ke-11, meneruskan perjalanan ke Kintamani bagi melihat pemandangan kawah gunung berapi yang telah pupus dan tasik Batur. menikmati makanan tengahari di Batur Sari Restaurant sambil mengecapi keindahan dan ketenangan tasik yang terbentuk di kaki gunung, dalam perjalanan pulang ke Denpasar, singgah sebentar di kawasan ladang kopi Bali, peserta berkesempatan untuk merasa kopi Bali secara percuma disini, manakala di Tampak Siring melawati “HolySpringTemple”. Makan malam di pantai jimbaran menikmati makanan ikan laut, kembali ke hotel. Aktiviti bebas.
TermasukKereta AC peribadi, perkhidmatan panduan profesional, bayaran masuk & sumbangan, tiket tarian Barong, makan tengah hari dan makan malam (halal food).

Hari 3Lawatan Sepenuh Hari Bedugul & Tanah Lot (L,D)
Jemput di hotel pada pukul 8.30 pagi. Lawatan ini dimulakan dengan lawatan ke kuil keluarga kerajaan Bali di Taman Ayun, diikuti oleh Danau Beratan. Nikmati makan tengah hari di Bedugul Restaurant atau Mentari Restaurant Bedugul. Kunjungi taman monyet Alas Kedaton atau Sngeh, kemudian perjalanan diteruskan ke Tanah lot untuk melihat sebuah kuil yang dibina di permukaan berbatu yang kelihatan seperti sebuah pulau kecil di pantai. Makan malam di restoran Pawon Pasundan Kuta. Kembali ke hotel. Aktiviti percuma.
TermasukKereta AC peribadi, perkhidmatan panduan profesional, bayaran masuk & sumbangan, makan tengah hari dan makan malam (halal food).

Hari 4Lawatan Penuh Hari GWK & Uluwatu (L,D)
Selepas sarapan, singgah ke Pantai Tanjung Benoa yang sangat terkenal dengan aktiviti Water sport atau sukan air (pilihan), kemudian ke Taman Budaya Garuda Wisnu Kencana, nikmati makan tengah hari di restoran Jendela Bali GWK. Kunjungi Kuil Uluwatu, sebuah kuil lama dengan pemandangan laut di Lautan Hindi. Terus ke Dreamland, pantai paling indah di Bali. Makan malam di pantai Jimbaran menikmati makanan laut di tepi laut, Kembali ke hotel, program percuma.
TermasukKereta AC peribadi, perkhidmatan panduan profesional, bayaran masuk & sumbangan,  makan tengah hari dan makan malam (halal food).

Hari 5: Program Percuma – Pindah ke Lapangan Terbang.
Selepas sarapan aktiviti sendiri, Daftar keluar dari bilik hotel maksimum sehingga 12 tengah hari. Dijemput pada waktu yang dipersetujui dan kemudian pindah ke lapangan terbang untuk penerbangan ke destinasi seterusnya.
TermasukKereta AC peribadi, kereta bagasi untuk 20 orang dan perkhidmatan panduan profesional.

Dapatkan pakej percutian dan pelancongan 3 Hari Bali Tour Only pada bajet yang murah dan berpatutan.
Pakej ini 100% Halal, Islamic dan selesa!

Harga Pakej dikira Ringit setiap orang (MYR)

Person
2 – 3 Orang
4 – 5 Orang
6 – 8 Orang
9 – 15 Orang
16 – 22 Orang
Price
MYR 795
MYR 785
MYR 775
MYR 765
MYR 705

*Minimum 2 orang, dalam MYR.

Catatan:

 • Harga pakej dikira setiap orang (dewasa) di RINGGIT Malaysia, termasuk semua penyertaan yang disenaraikan dalam jadual perjalanan pakej yang disebutkan.
 • 2-3, 4-5, 6-8 adalah bilangan orang.
 • L = makan tengah hari, D = makan malam
 • Semua perkhidmatan lawatan dan pemindahan di atas adalah peribadi (tidak berkongsi)
  Polisi kanak-kanak:
  • 5 – 10 tahun = 50% dari harga
  • Bayi (maksimum 4 tahun) adalah percuma (perkhidmatan tidak akan disediakan)
  • Kanak-kanak = maks. 10 tahun
 • Harga pakej hanya sah untuk rakyat Malaysia, untuk min. 2 orang (dewasa)
 • Harga pakej tour only khusus untuk hotel kawasan Kuta, Seminyak, Jimbaran, Nusa Dua, Denpasar dan Sanur sahaja.
 • Tip tambahan akan dikenakan untuk panduan Mandarin (Cina) yang meminta, USD40 / tetamu / hari.
 • Sah sehingga: 31 July 2020
 • Kami juga bersedia membuat jadual lawatan mengikut idea dan permintaan anda, hubungi kami melalui WA 081-2397-7705
 • Tiket penerbangan
 • Tipping Guide
 • Tipping porter lapangan terbang, bayaran lebihan bagasi
 • Personal expanses (perbelanjaan persendirian)
 • Lain lain yang tidak dinyatakan di dalam aturcara, dll

Jangan membuang masa anda .....!

Hubungi 24 jam kami di WhatsApp/SMS +62 81-2397-7705, E-mail: info@tourbalimurah.com untuk maklumat lanjut.

Pelbagai perkhidmatan tambahan yang detailnya boleh anda mesej, dengan langsung menghubungi kami.
PRIVACY POLICY :
Permintaan atau reservasi Anda benar-benar aman, semua data pribadi dienkripsi dan akan diproses dengan cara yang aman melalui email yang aman. Kami menjaga privasi data pribadi Anda dengan sangat serius. Informasi pribadi Anda hanya akan digunakan untuk memproses pemesanan Anda.

  Mau Booking atau Request:

  Detail Layanan*:

  Pilihan Hotel:

  Tanggal*:

  Peserta Tour*:

  Informasi Anda:

  Nama *:

  Email *:

  Phone:

  WhatsApp:

  Warga Negara:

  Nama Reservasi:

  Pick Up Area / Hotel:

  Nomor Kamar:

  Pesan Anda:

  Scroll to Top
  Scroll to Top