Pakej Lawatan 6 Hari Selesa di Bali

Pakej Lawatan 6 Hari di Bali adalah pakej percutian 6 hari di Bali yang direka khas untuk pelancong yang ingin menikmati keindahan panorama Bali dengan lebih lama, lebih murah dan lebih selesa.

TourBaliMurah.com juga menawarkan pakej pelancongan murah selama 6 hari tanpa hotel di Bali untuk pelancong yang ingin melancong ke Bali dan sudah menempah hotel mereka sendiri di Bali dan pakej ini sama dengan pakej sebelumnya, pakej percutian ini tidak termasuk perkhidmatan penginapan dan termasuk kegiatan lawatan, makan selama lawatan sesuai dengan program, biaya masuk untuk tempat-tempat pelancongan, dan perkhidmatan pemandu pelancong. Hanya dalam pakej 6 hari ini terdapat acara lawatan tambahan ke Tanjung Benoa, GWK dan Uluwatu. Perinciannya adalah seperti berikut:

Jadual Pakej Lawatan Bajet 6 Hari di Bali

Hari 1: Jemput di Airport dan pindahkan ke hotel.
Setibanya di Lapangan Terbang Antarabangsa Ngurah Rai Bali, peserta akan disambut oleh pemandu kami, check in ke hotel, dan bermalam di hotel.
TermasukKereta AC peribadi, Kereta bagasi untuk 20 orang dan perkhidmatan panduan profesional.

Hari 2: Lawatan penuh hari Kintamani dan Tarian Barong (L,D)
Selepas sarapan, saksikan persembahan tarian tradisional Bali Barong dan Kris, kemudian ke perkampungan Celuk yang amat terkenal dengan seni ukiran emas dan perak. Melihat hasil lukisan di perkampungan Batuan, kemudian melawat ke perkampungan Mas yang menjadi pusat ukiran kayu. Melawat ke kawasan kuil Goa Gajah, kuil lama abad ke-11, meneruskan perjalanan ke Kintamani bagi melihat pemandangan kawah gunung berapi yang telah pupus dan tasik Batur. menikmati makanan tengahari di Batur Sari Restaurant sambil mengecapi keindahan dan ketenangan tasik yang terbentuk di kaki gunung, dalam perjalanan pulang ke Denpasar, singgah sebentar di kawasan ladang kopi Bali, peserta berkesempatan untuk merasa kopi Bali secara percuma disini, manakala di Tampak Siring melawati “HolySpringTemple”. Makan malam di pantai jimbaran menikmati makanan ikan laut, kembali ke hotel. Aktiviti bebas.
TermasukKereta AC peribadi, perkhidmatan panduan profesional, bayaran masuk & sumbangan, tiket tarian Barong, makan tengah hari dan makan malam (halal food).

Hari 3:  Lawatan Sepenuh Hari Bedugul & Tanah Lot (L,D)
Jemput di hotel anda untuk menginap pada pukul 8.30 pagi, lawatan bermula dengan lawatan ke Kuil Taman Ayun, peninggalan kejayaan Raja Mengwi. Dikembangkan oleh tarikan pelancong Bedugul untuk melihat keindahan Danau Beratan dan Kuil Ulundanunya. Nikmati makan tengah hari di restoran Mentari atau Bedugul resataurant sambil melihat pemandangan panorama gunung yang indah, kemudian pergi ke Alas Kedaton atau Sangeh, kawasan semulajadi & budaya yang terkenal dengan puluhan minyak tanahnya yang ramah. Bersambung dengan Tanah Lot, kawasan pantai selatan yang terkenal dengan kuilnya yang unik di tengah laut dan matahari terbenam yang indah. Makan malam disajikan di Pawon Pasundan Restaurant Kuta, kembali ke hotel dan berehat.
TermasukKereta AC peribadi, perkhidmatan panduan profesional, bayaran masuk & sumbangan, makan tengah hari dan makan malam (halal food).

Hari 4: Lawatan Sepenuh Hari Besakih & Goa Lawah (L,D)
Sarapan pagi di hotel, dijemput untuk mengambil bahagian dalam lawatan penuh Besakih. Objek pertama yang mesti dikunjungi ialah Kertha Gosa, dewan istana kerajaan Klungkung. , Kemudian ke Besakih untuk mengunjungi kuil terbesar di Bali yang terletak di kaki Gunung Agung yang merupakan gunung tertinggi di Bali. Nikmati makan tengah hari di Restoran Puri Boga sambil mengagumi pemandangan Bukit Jambul yang indah dengan pemandangan sawah. Lawatan diteruskan dengan lawatan ke Kuil Goa Lawah, kuil gua yang dijaga oleh ribuan kelawar yang tergantung dari dinding mulut gua. Bersambung petang, pindah ke kawasan Kuta untuk menikmati makan malam di Betutu Chicken Restaurant. Kembali ke hotel dan berehat.
TermasukKereta AC peribadi, perkhidmatan panduan profesional, bayaran masuk & sumbangan, makan tengah hari dan makan malam (halal food).

Hari 5: Lawatan Penuh Hari GWK & Uluwatu (L,D)
Selepas sarapan, singgah ke Pantai Tanjung Benoa yang sangat terkenal dengan aktiviti Water sport atau sukan air (pilihan), kemudian ke Taman Budaya Garuda Wisnu Kencana, nikmati makan tengah hari di restoran Jendela Bali GWK. Kunjungi Kuil Uluwatu, sebuah kuil lama dengan pemandangan laut di Lautan Hindi. Terus ke Dreamland, pantai paling indah di Bali. Makan malam di pantai Jimbaran menikmati makanan laut di tepi laut, Kembali ke hotel, program percuma.
TermasukKereta AC peribadi, perkhidmatan panduan profesional, bayaran masuk & sumbangan,  makan tengah hari dan makan malam (halal food).

Hari 6: Program Percuma – Pindah ke Lapangan Terbang.
Selepas sarapan aktiviti sendiri, Daftar keluar dari bilik hotel maksimum sehingga 12 tengah hari. Dijemput pada waktu yang dipersetujui dan kemudian pindah ke lapangan terbang untuk penerbangan ke destinasi seterusnya.
TermasukKereta AC peribadi, kereta bagasi untuk 20 orang dan perkhidmatan panduan profesional.

Dapatkan pakej percutian dan pelancongan 3 Hari Bali Tour Only pada bajet yang murah dan berpatutan.
Pakej ini 100% Halal, Islamic dan selesa!

Harga Pakej setiap Orang di Rinngit (MYR)

Person
2 – 3 Orang
4 – 5 Orang
6 – 8 Orang
9 – 15 Orang
16 – 22 Orang
Price
MYR 850
MYR 835
MYR 815
MYR 795
MYR 742

*Minimum 2 orang, dalam MYR.

Catatan:

 • Harga pakej dikira setiap orang (dewasa) di RINGGIT Malaysia, termasuk semua penyertaan yang disenaraikan dalam jadual perjalanan pakej yang disebutkan.
 • 2-3, 4-5, 6-8 adalah bilangan orang.
 • L = makan tengah hari, D = makan malam
 • Semua perkhidmatan lawatan dan pemindahan di atas adalah peribadi (tidak berkongsi)
  Polisi kanak-kanak:
  • 5 – 10 tahun = 50% dari harga
  • Bayi (maksimum 4 tahun) adalah percuma (perkhidmatan tidak akan disediakan)
  • Kanak-kanak = maks. 10 tahun
 • Harga pakej hanya sah untuk rakyat Malaysia, untuk min. 2 orang (dewasa)
 • Harga pakej tour only khusus untuk hotel kawasan Kuta, Seminyak, Jimbaran, Nusa Dua, Denpasar dan Sanur sahaja.
 • Tip tambahan akan dikenakan untuk panduan Mandarin (Cina) yang meminta, USD40 / tetamu / hari.
 • Sah sehingga: 31 July 2020
 • Kami juga bersedia membuat jadual lawatan mengikut idea dan permintaan anda, hubungi kami melalui WA 081-2397-7705
 • Tiket penerbangan
 • Tipping Guide
 • Tipping porter lapangan terbang, bayaran lebihan bagasi
 • Personal expanses (perbelanjaan persendirian)
 • Lain lain yang tidak dinyatakan di dalam aturcara, dll

Jangan membuang masa anda .....!

Hubungi 24 jam kami di WhatsApp/SMS +62 81-2397-7705, E-mail: info@tourbalimurah.com untuk maklumat lanjut.

Pelbagai perkhidmatan tambahan yang detailnya boleh anda mesej, dengan langsung menghubungi kami.
PRIVACY POLICY :
Permintaan atau reservasi Anda benar-benar aman, semua data pribadi dienkripsi dan akan diproses dengan cara yang aman melalui email yang aman. Kami menjaga privasi data pribadi Anda dengan sangat serius. Informasi pribadi Anda hanya akan digunakan untuk memproses pemesanan Anda.

  Mau Booking atau Request:

  Detail Layanan*:

  Pilihan Hotel:

  Tanggal*:

  Peserta Tour*:

  Informasi Anda:

  Nama *:

  Email *:

  Phone:

  WhatsApp:

  Warga Negara:

  Nama Reservasi:

  Pick Up Area / Hotel:

  Nomor Kamar:

  Pesan Anda:

  Scroll to Top
  Scroll to Top